المتقيين
قطايف بالجوز او القشدة 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا قطايف بالجوز او القشدة 829894
ادارة المنتدي قطايف بالجوز او القشدة 103798
المتقيين
قطايف بالجوز او القشدة 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا قطايف بالجوز او القشدة 829894
ادارة المنتدي قطايف بالجوز او القشدة 103798
المتقيين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

المتقيين

منتديات عامة اسلاميه ثقافيه طبيه ترفيهيه شاملة بوابتك لعالم من التميز والابداع
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 قطايف بالجوز او القشدة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
sab3awi
مشرف
مشرف



عدد المساهمات : 609
تاريخ التسجيل : 06/07/2009

قطايف بالجوز او القشدة Empty
مُساهمةموضوع: قطايف بالجوز او القشدة   قطايف بالجوز او القشدة I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 16, 2009 2:25 am

قطايف بالجوز او القشدة Ar-008
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nour
Admin
Admin



عدد المساهمات : 1097
تاريخ التسجيل : 28/06/2009

قطايف بالجوز او القشدة Empty
مُساهمةموضوع: رد: قطايف بالجوز او القشدة   قطايف بالجوز او القشدة I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 16, 2009 5:01 am


جميلة اوى لكن اول مرة اسمع عن طريقة القطايف بالقشطة انها لبن ونشا ونحشى بيها القطايف وتتقلى لكن هجربها

فى طريقة تانيه للقطايف بالقشطة وهى ان تلف القطايف على هيئة قرطاس او تترك كما هى وتقلى فى الزيت الى ان يصبح لونها ذهبى وتوضع فى الشربات وتصفى وتترك لتبرد. وتخفق القشطة مع سكر بودره او قليل من المربى الى ان تصبح فى قوام الايس كريم وتحشى بيها قراطيس القطايف ويرش عليها قليل من الفستق المجروش وقد نستغنى عنه حسب الرغبة
وبالهنا والشفا




قطايف بالجوز او القشدة 214127









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sab3awi
مشرف
مشرف



عدد المساهمات : 609
تاريخ التسجيل : 06/07/2009

قطايف بالجوز او القشدة Empty
مُساهمةموضوع: يا مساء القشطة   قطايف بالجوز او القشدة I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 16, 2009 6:22 am

اولا يا ميت مرحبا ويا مساء القشطة
كل اللي ذكرتيه صح ويدل على انك مهتمة فعلا بشئون المطبخ وشئون المنتدي واحنا مجربين الطريقتين بس الطريقة اللي انت ذكرتيها بنعملها مع القطايف الصغيرة (العصافيري)بدون ان تحمر بالزيت بتتكال وهي نيه مع الحشو الجميل اللي انت ذكرتيه
عموما مش عايز الخبطكم ..كله كويس والله ينور عليكي يا نور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
قطايف بالجوز او القشدة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المتقيين :: هــــو وهــــى :: حلويات ومطبخ احلى شباب-
انتقل الى: